kuldne buddha

Tantrateraapia ja massaaž



Tantrateraapia algab vestluse ja selgitusega kus ma räägin lahti teraapiaseansil toimuva.
Teraapia toimub hubases ja turvalises keskkonnas.

Läbi  tantramassaaži tekib teadvusse rohkem ruumi, mis omakorda avab tee taipamisteni. Läbi selle võivad elus avaneda uued suunad ja võimalused. Minu jaoks võrdub tantramassaaž meditatsiooniga, mis on täidetud sisemise rahu ja vaikusega.
 Tantra mõistes on naiselikkuse väljendus jumalik Shakti ja mehelikkuse väljendus Shiva. Kui mees suudab kohelda naist kui jumalannat, tuleb suhtesse sügavust ja armastust juurde. See võib viia taipamiseni, kui püha ja ilus võib olla mehe ja naise vaheline side.Kui naine on mehe poolt hoitud ja armastatud, siis ta särab oma väes, millest saavad osa kõik pereliikmed.


Tantrateraapia ei ole seksuaalteenus.
 Terapeut on massaaži ajal riietes.


TAGASISIDE

Tantramassaazi tulles pelgasin väga. Õnneks mõjusid Sa nagu Rahu ise ja
lahkumiseks polnud põhjust. Protsess oli tore ja vabastav.

Olen südamest tänulik sessioonide eest, sest need olid kui start muutustele
mu elus.

Õppisin aega ka iseendale pühendama, mille tagajärjel kasvas ka
enesekindlus.

Vahetasin vanad toitumisharjumised tervislikema vastu (eks kõik ju tea kui
tähtis on tervislikumalt toituda aga see ununeb. Pöördeks oli vaid
tillukest tõuget vaja.)

Boonusena sain ka peavaludest lahti.


Muutustest saavad alguse väikesed imed ja väikestest imedest suured imed.

Naine 34.a

-------


Olen 50 ringis, kaks korda abielus olnud. Teise, pikema abielu ajal tõmbusin füüsiliselt nii enesekaitsesse, et lülitasin end seksi ajal täielikult välja. Teadsin, et mina rahuldust niikuinii ei saa selle ajaga, mis mees seksile kulutas. Tema pidi ennast maandama, minu osaks jäid pingepeavalud ja stress. Ma ei osanud midagi muuta, kooselu ei laabunud muudes osades ja voodi oli vaid selle kinnituseks. Jah, varemalt seksikast ja elurõõmsast näitsikust sai vaid kohustusi täitev peaaegu sootu olend. Pärast lahutust oli palju kergem, rohkem energiat ja elurõõmu, kuid mitte enesekindlust naisena. Tantra kohta hakkas siin-seal artikleid ilmuma. Sain aru, et minus on nii palju katki ja paigast. Et enne uut ja toimivat suhtet, kus koos kasvada ja nautida, pean alustama tõsise puhastamise ja paranemisega. Googeldasin "tantra ravi" ning sattusin Kaidole. Panin aja kinni, sest olin kindel, et tahan oma elukvaliteeti muuta, väärin paremat elu naisena. Et olen huvitatud enesearendusest, ei ole energia liikumine kehas mulle võõras. Tegelikult ei teadnud, mida täpselt oodata. Juba esimese massaaziseansiga vallandus niipalju blokeeringuid, et tundsin end imeliselt. Nutsin kergendusest, ka sellepärast, et olin nii palju aastaid kaotanud. Aga siis saabus siiras tänulikkus Kaidole, kes tundliku inimesena on võtnud endale missiooni naisi naisteks muuta. Olin tänulik ka endale, et ei olnud elule alla andnud, vaid valmis ennast muutma ja selleks abi vastu võtma. Ükski massaazikord ei olnud sarnane, avanesin ja vabanesin väga paljust allasurutust, õppisin ennast tundma. Esimesel korral ei tundnud end muidugi täielikult vabana, häbenesin end täielikult vabalt tunda. Kuid hiljem tundsin end jumalannana, kes loodud naudinguteks. Kaido ei olnud Kaido, vaid jumaliku mehelikkuse kandja, vabastaja. Sain selgeks, et naiseks olemine tähendab ka enda naiselikkusest hoolimist ning treenimist. Ei ole nii, et käin massaazis ja siis ongi kõik, ikka enda otsustada, milline naine olen. Muutusin enesega rahulolevaks naiseks. Olen võimeline armastama ja nautima ning partneriga, kes mu ellu tuli, seda jagama. Uskusin, et selline elu on võimalik, kuid ei teadnud, kuidas sinna jõuda. Nüüd ei ole mul enam tantramassaazis vaja käia, sest jagame naudinguid partneriga. Oma partneri pealt nägin, millised üleelamised ja blokeeringud meestes on ning kui loomulik on mehele hellitada ja partnerit naudingule tõsta, kui mehelikuks see neid teeb. Elan täisväärtuslikku elu, suur tänu, Kaido!

Sirje

------

Arvan, et iga naine peaks korra elus selle tantramassaaži ära proovima.

Naine 35  Käisin sinu juures tantramassaažis ja jäin väga rahule.